Bak de kipfilet in de zonnebloemolie, in een hapjespan goudbruin.
Doe intussen de paprika‘s in stukjes snijden . En de appelen in plakjes (schijfjes).
Doe in een klein pannetje de kipbouillon tablet met een klein beetje water in de pan, doe hierbij de azijn en de ketjap en de honing of de suiker. En het sap van de uitgelekte ananasstukjes.Laat dit even doorkoken, en doe hier het papje van de maïzena
bij, en laat even doorkoken tot het helder is. Als de kipfilet lekker goudbruin is mogen de appelen en de paprika‘s erbij en een klein beetje water om aanbranden te voorkomen.Laat alles een beetje zacht worden, met een deksel op de pan,nu mogen ook de ananasstukjes erbij. En de saus er voorzichtig overschenken laat dit alles op een klein pitje gaarworden. ± 20 minuten.
Kook intussen 300 gr rijst gaar.
En serveer dit bij de kipfilet.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |